Blogs


Fotoshoot SS2018
18 februari was het dan zo ver, de fotoshoot voor ss2018. Wat was het een leuke dag! Voor de camera verschenen 9 leuke, lieve en vrolijke modelletjes, allemaal voorzien van een mooie outfit uit de nieuwe Djools collectie. Aan hun voeten vrolijk gekleurde laarsjes, hippe sneakers of mooie schoenen, ter beschikking gesteld door Het Panterhuis (www.panterhuis.nl). Binnenkort zijn de foto's te bewonderen op de site. ..
Nieuwe herfst/winter collectie 2017
We zijn online!!!Vragen? mail ons!  ..
Fotoshoot Herfst / Winter 2017
De herfst/winter collectie 2017 staat online!Bekijk hier de leukste foto's van de fotoshoot met: Bo, Jaira, Lenthe, Kiki, Anne, Defne, Noa en NoaMet dank aan www.shoeterzkinderschoenen.nl voor de schoenen en laarsjes.En natuurlijk dank aan de fotografen Elsbeth en Jurgen www.fotografie-elsbeth.nl /  www.jdbphotocorner.nl voor de mooie foto's!..
Nieuwe collectie morgen online!!
Morgen gaan we online! We hebben hard gewerkt aan de nieuwe collectie van Djools en we zijn erg benieuwd naar jullie mening.  Binnen de SS2018 collectie van Djools worden vrolijke prints afgewissled met stoere prints, zoals camouflage en panter. Naast de hippe jurkjes is er uiteraard weer volop keuze uit mooie leggings in verschillende kleuren en stoere kniekousen. Voor de frissere dagen zijn er ook fijne bombers, die elke outfit afmaakt. Genoeg musthaves voor het komende seizoen! De Djools collectie is verkrijgbaar vanaf maat 98 t/m 164. ..
Flavourites!
Djools is geselecteerd door Flavourites en behoort daarmee tot de leukste webshops van Nederland!www.flavourites.nl ..
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5